John Ridderbeks

 

Waarom schilderen we ?

 

Natuurlijk is het geweldig om een huis mooi in de kleur te zien, hoogglanzend of juist zijdeglans, felle of juist gedempte kleuren. Uiterlijk is erg belangrijk, en voor binnen geld dat absoluut zeker. Maar buiten komt er meer bij kijken. Denk maar eens aan ons klimaat. Voor al in nederland is het vaak hollen of stilstaan, het ene moment schijnt heerlijk het zonnetje, het volgende moment rennen we naar de tuin om de was binnen te halen omdat er een flinke bui aan zit te komen.

 

Bescherming van hout, beton en zelfs kunstof is daarom erg belangrijk. Het is dan ook van groot belang om dit regelmatig te controleren. Ik gebruik daarvoor bij een verdacht op houtrot, een vochtmeter waarmee ik kan aantonen hoe vochtig het hout of de wand is en welke maatregelen eventueel getroffen kunnen worden.

 

Kleur

Kleur is vanzelfsprekend ook een aspect om rekening mee te houden. Kleuren worden door ieder mens anders beleefd. Kleur kan warmte scheppen of juist koelte.

Door middel van diverse kleurenwaaiers is het mogelijk een voor u aansprekende kleur te kiezen voor uw schilderwerk.

 

    

 

Uiteraard kan ik hiervoor advies geven, rekening houdend met diverse aspecten. Het is zelfs mogelijk om met behulp van een digitale foto van uw huis een print te laten maken met de door u gewenste kleuren voor de kleuren worden aangebracht op buitengevels.

Schildersbedrijf John Ridderbeks    ridderbeks@home.nl