John Ridderbeks

 

Als Betere Schilder-erkend bedrijf:

 

 

Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen, zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd bedrijf.

Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens duidelijke en goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Een Betere Schilder staat onder voortdurende kwaliteitscontrole van onze organisatie; iedere klant ontvangt een vragenformulier waarmee de tevredenheid over de geleverde service en kwaliteit gecontroleerd wordt.

 Kwaliteitscontrole

De kwaliteitscontrole word geheel on-line verricht door uzelf. Via e-mail krijgt u een vragenformulier toegestuurd. Als u deze invult zie ik de resultaten van het werk. Bent u tevreden, hoor ik dit graag. Bent u NIET tevreden hoor ik dit ook graag zodat ik mij kan verbeteren of aanpassen. Deze controle word uitgevoerd namens mij door SchilderKTV.

 

  

Waarom dus een BS-erkend bedrijf?

Uw huis is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan), daar moeten we dus zuinig op zijn! U kiest dus automatisch voor een vakman met hart voor uw huis. Een Betere Schilder weet als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet.

 Het zonlicht weerkaatst in de kozijnen, ramen en deuren..... U denkt: heerlijk zo'n frisse, nieuwe kleur in huis. Het lijkt wel of de muren en plafonds helder wit licht uitademen...

Zowel binnen als buiten, met mooie, op elkaar afgestemde kleuren, zorgt uw Betere Schilder er voor dat u er weer zin in krijgt.... winter, lente, zomer of herfst...

Garantiecertificaat

Als kwaliteitsorganisatie werkt de Betere Schilder met een officieel garantie certificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit.

 Uw Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem krijgt u maar liefst 4 jaar op binnenschilderwerk en 3 jaar op het buitenschilderwerk. Zo kunt er van op aan dat u er jaren onbezorgd van kunt genieten... En dat geeft een heel veilig gevoel...!

 Consumentenvoorwaarden

Ik werk volgens de consumentenvoorwaarden voor het BS-erkende schildersbedrijf.

Deze voorwaarden kunt u HIER bekijken, downloaden en eventueel uitprinten. In het algemeen lever ik deze bij de offerte erbij, anders vraag mij gerust of ik ze aan u wil geven.

Deze voorwaarden zijn door ‘de Betere Schilder’ gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag ondernummer 24360945

 

Consumentenbond

 

Consumentengids december 2009

 

 

 

 

 

Schildersbedrijf John Ridderbeks    ridderbeks@home.nl