John Ridderbeks

 

 

 

 

Welkom op de site van Schildersbedrijf John Ridderbeks.

Opgericht in 2006, dus een jong bedrijf maar met meer dan 20 jaar ervaring in het schildersvak.

Het schilderwerk aan uw huis is meer dan de moeite waard om goed te onderhouden. Naast dat u er met plezier naar wil kijken, is uw huis een waardevol bezit. mits het goed onderhouden word. Aangezien het klimaat in ons land niet echt altijd zonnig en droog is, zijn weersinvloeden van groot belang voor het schilderwerk. Regen en felle zonneschijn zijn boosdoeners voor veel narigheid. Het is niet voor niets een VAK dat niet iedereen onder de knie heeft. Laat daarom regelmatig een vakman er naar kijken.

Schildersbedrijf John Ridderbeks kan dit natuurlijk zeker voor u doen. Opgeleid onder deskudige leiding van gerenomeerde schilders in Blerick, Venlo, Hout-Blerick en omstreken, sta ik garant voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk. Hierdoor is de klanttevredenheid dan ook de primaire opdracht voor mij. Dit word zelfs getoets door een door u in te vullen vragenformulier welke u door een internetbedrijf (SchilderKTV) per mail word toegestuurd. 

Erkend lid van de Betere Schilder 

 

Materiaal en veiligheid

 

Vanzelfsprekend werk ik met deugdelijk klimmateriaal waar ik veel zelf van heb,maar er kan ook het een en ander gehuurd worden bij collega's of verhuurbedrijven. 

 

 

   

Steiger

 

Hoogwerkers

 

 

 

 Leuk duits reclamefilmpje voor de schildersopleiding. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schildersbedrijf John Ridderbeks    ridderbeks@home.nl