John Ridderbeks

 

 

      

   

 

      

 

Buitenschilderwerk 

 

 

Buitenschilderwerk word uiteraard zorgvuldig gedaan met gerenomeerde merken zoals Sikken, Sigma, Boonstoppel en/of Wijzonol en meerdere producten waarmee ik goede ervaringen heb op de wat moeilijkere ondergronden. Naast het "alleen maar schilderen" is houtrotreparatie ook geen probleem voor mij.

 

   

 

 

 

 

 

         

Schoongemaakt

 

Waar mogelijk opvulling gebruiken

 

Volledig gevuld en geschuurd

 

Gegrond en afgelakt

 

Binnenschilderwerk

 

De Betere Schilder denkt ook aan uw gezondheid! Binnenshuis gebruikt hij alleen oplosmiddelen-arme verf. Op waterbasis dus, en water is zuiver en gezond, dat weet u natuurlijk net zo goed als uw Betere Schilder! Daarbij is het tegenwoordig van overheidswege verplicht om met verf op waterbasis te werken.

Maar ook voor het buitenschilderwerk zal uw Betere Schilder altijd kiezen voor de meest milieuvriendelijke weg.

We moeten samen natuurlijk nog wel een tijdje kunnen genieten van onze mooie natuur, dat vindt u toch ook!

Wandafwerking

Ook voor de wandafwerkingen zoals texen, maar ook behangen met traditioneel behang en het modernere glasvlies of glasvezel behang behang kan door mij uitgevoerd worden in diverse kleuren en schakeringen. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om uw wanden niet alleen in de effe kleuren te behandelen maar met diverse technieken zijn zeer fraaie resultaten te behalen.  

 

 

   

Glasvlies in diverse motieven en kleuren

 

Traditioneel en toch modern behang

 

Lijsten

Een kamer, hoe hoog ze vroeger ook waren of hoe laag ze tegenwoordig in de moderne huizen zijn, kunnen vaak op zeer fraaie wijze aangekleed worden met prachtige moderne lijsten . In de hoek tussen wand en plafond, maar ook op de wand, als plint en uiteraard als plafondelement bij uw lampen.

   

 

      

Plafondlijstwerk

 

Wandlijsten/Lambrisering

 

Plafondelementen

 

Vergulden

Een oud ambacht maar zeker niet vergeten is de kunst van het vergulden, oftewel een laagje goud opbrengen ter verfraaiing.  Vroeger vaak een lastig karwei wat vaak niet het gewenste resultaat gaf bij de eerste pogingen. Tegenwoordig met meer milieuvriendelijkere materialen en meer doordachte methoden een leuke opdracht met veel uitstraling.

Met een laagdikte van 0,007 mm, is bladgoud erg dun en zeer fragiel om te bewerken. Daarom komt er toch nog het een en ander aan vakmanschap bij kijken. Ondanks dat zijn er erg mooie resultaten mee te behalen en zal een verguld object zowel binnen als buiten een lust voor het oog zijn en alle aandacht opeisen.

De foto's hieronder zijn helaas nog niet van mijn hand maar dienen als voorbeeld wat de mogelijkheden zijn. Terzijnertijd zullen hier ook foto's van objecten van mijn hand te zien zijn.

 

 

 

         

Reclame op glas

 

Uithangbord

 

Beelden

 

Torenhaantje

 

 

 

 

         

Decoratief werk

 

Hekwerkpuntjes

 

Steengravure

 

Schilderijlijsten

 

 

 

 

Samenwerking  

Geen klus is te klein, maar ook zeker niet te groot. Door jarenlange ervaringen opgedaan te hebben bij diverse bedrijven in de omgeving, is de kring van collega's zeer uitgebreid. Ook bij de grotere projecten hoef ik er dus niet alleen voor te staan.

 

 

Schildersbedrijf John Ridderbeks    ridderbeks@home.nl